Ungdomsgruppen

Hej!

Jag heter Malin Örtengren och är, från och med juli 2014, ungdomsansvarig. Jag tar över efter Anna Sjödahl Hayman. Jag tänker fortsätta med det jobb som de tidigare ungdomsansvariga i föreningen har  gjort och jag vill och hoppas på att gruppen ska frodas av engagemang från er ungdomar.

Under den här fliken, på Basundhara.se, finns en plats som är helt reseverad för er ungdomar som har anknytning till föreningen. Om någon vill så finns det utrymme för att blogga eller skapa en gästbok – utan insyn för tråkiga föräldrar.

Tanken med gruppen är också att ni ungdomar ska kunna hitta på roliga aktiviteter till sommarträffarna. Gruppen kan fungera som ett forum för er ungdomar där ni kan diskutera det som ni tycker är viktigt och roligt.

Andrepilot

Om någon har lust att engagera sig som andre-pilot så får ni mer än gärna höra av er! Det vore skoj om jag fick lite hjälp av någon ungdom, dels för att hjälpa mig att hålla denna del av sidan levande och aktiv, och gärna även någon som känner sig sugen på att vara delaktig i styrelsen.  

Facebook

Sedan ett år tillbaka finns även en Facebook-grupp för er som är 13 år och uppåt och  det är ni som står för innehållet.  Om ni är väldigt tysta kanske vi frågar något men gruppen är till för er. Från början var gruppen endast till för er som kommer från Basundhara men på senaste årsmötet, 2013, enades vi om att bjuda in andra ungdomar som har anknytning till Basundhara.

Gruppen på Facebook heter ”Unga med Indien i våra hjärtan” och det är en sluten grupp så ingen kan kika in där utan att vara medlem. Vill ni ha ett annat namn för gruppen så ta gärna upp det på nästa årsmöte.

Kontakt

Hör gärna av er om ni har synpunkter, frågor, ideér eller annat!

E-post: malin@lillabruket.com

Hoppas att vi ses på sommarträffen!

031

Malin

Print Friendly, PDF & Email