Gåvobrev

Vill du gratulera eller hedra någon eller kanske skicka ett speciellt lycka till? Använd gärna något av våra gåvobrev nedan, och hjälp samtidigt barnen i Basundharas skolprojekt så de får fortsätta att gå i skolan.

Ditt bidrag går oavkortat till hjälp. Vi i föreningen arbetar helt ideellt och gåvorna går utan mellanhänder och personalkostnader till skolprojektet.

Ladda hem och skriv ut ett av nedanstående dokument. Betala därefter in gåvan till Pg 29 26 28 -5.  Märk din betalningen med namn och “bistånd”.

Med text utan att ange en specifik summa. Med text där du fyller i hur många veckors lön din gåva räcker till.
En veckas lön = 100kr
Hjärtliga gratulationer Hjärtliga gratulationer-lärarlön
Mors dag Mors dag-lärarlön
Fars dag Fars dag-lärarlön
Grattis till Grattis till-lärarlön
Lycka till Lycka till-lärarlön
Minnesgåvobrev Minnesgåva-lärarlön
Alla hjärtans dag
Julkort

Minnesgåva

Att ge en minnesgåva kan vara ett sätt att hedra minnet av en avliden. Det kan vara istället för eller som ett komplement till blommor i samband med begravningen. Vill ni uppmana släkt och vänner att tänka på Föreningen Basundharas Vänner kan ni till exempel skriva texten;

Tänk på Föreningen Basundharas Vänner och deras skolprojekt i Indien. Pg 29 26 28 -5 och märk med NN” .

eller

 ”Lika välkommet som blommor är en gåva till Föreningen Basundharas Vänner och deras skolprojekt i Indien. Pg 29 26 28 -5 och märk med NN”.

NN = den avlidnes namn.

 

Testamentesgåva

Tänk på vår förening och biståndsprojekt när du skriver ditt testamente! Uppge vårt organisationsnummer i testamentet: 802411-2339.

 

Print Friendly, PDF & Email